Attrapper for træningsbrændere

  Som gennemgående karateristik ved attrapperne gælder følgende:
  • Konstrueret af holdbart rustfri stål
  • Udstyret med huller til hurtig installation - quick-montering
Computerskærm
Modullet simulerer realistisk en brændende computerskærm. Den passer til alle HT træningsbrændere. Stærk rustfri stålplade og nem quick-montering.

Bålsted
Almindelige brandbart modul til alle HT-træningsbrændere. Simulerer afbrænding af træ, stof, osv. Fremstillet af stærk rustfri stålplade. Nem montage med quick-montering. 
 
Fedtbrand
Kombineret med en af vores træningsbrændere kan dette modul fremstille olie-/lejlighedseksplosioner. Modullet er fyldt med olie og opvarmes med en træningsbrænder. Vandet til at starte eksplosionen kan derefter tilsættes med en kop fastgjort en lang stang. Fremstillet af poleret rustfrit stål. Quick-montering.

 
Elskab*
Det elektriske skabsmodul har et meget realistisk udseende. Frontdøren på denne brænder kan åbnes. Fremstillet af holdbart rustfrit stål. Fatning for hurtig montering på alle HT-træningsbrændere.

*indeholder ej elektroniske- eller andre former for komponenter fundet i elskabe.
 
Elmotor
Elmotor-modullet, passer til alle HT-træningsbrændere. Til den realistiske simulering af en motorbrand. Fremstillet af kraftig rustfrit stål. Fatningen garanterer en hurtig montage.

 
Eksplosionsbur
Spraydåseburet er designet til at detonere patroner. Patronerne kan nemt fyldes med et hurtigt beslag. Efter positionering uden for sikkerhedsområdet, opvarmes patronen og bringes til eksplosion. Fremstillet af ekstra stærkt rustfrit stål. Ekstremt robust design. Buret kan hurtigt forbindes til alle vores træningsbrændere med quick-montering.

Ekstra
10 eksplosionspatroner til spraydåseburet, der giver kraftfulde eksplosioner. Fyldt med isopraffin for en ren og restfri forbrænding.


 
Affaldsspand
Affaldsspand til alle HT-træningsbrændere. Modulet er fremstillet af en stærk rustfri stålplade. Meget realistisk afbrænding. Ekstremt robust konstruktion. Quick-montering.

 
Større affaldsspand / løbeild
Stor brændermodul til alle HT-træningsbrændere. På grund af sin store overflade, kan den også anvendes til simulering af brande. Lavet af stærk rustfri stålplade. Velegnet til hård brug, hurtigt sat op med quick-montering.
Skraldespand (HTrash240)
Træningsbrænder-skraldespanden har en volumen på 240 liter og er udstyret med en beholder til HT 35, varmebeskyttelse i det brændende område og ventilationsåbninger. Til udøvelse af hurtig og sikker slukning af en brændende skraldespand, fx for politifolk. Papirkurven er lavet af galvaniseret og rustfrit stål og er derfor yderst robust.