Brandhjelme

 

Bullard Magma A & B brandhjelme er baseret på en platform, der gør det muligt for brugeren, at konfigurere sin individuelle hjelm. Uanset om en hjelm med type A-1/2 eller type B-3/4 hjelm, tilbyder byggesættet det hele, samtidig med at designet holdes konsistent. Systemet giver mulighed for tilpassede valg uden at gå på kompromis med komfort, sikkerhed og funktionalitet.

Med en vægt på under 1500 gram og kun 29 bestanddele giver denne hjelm en god funktionalitet kombineret med lave vedligeholdelsesomkostninger. Leveres som standard med visir

 

 

H1500 brandhjelmen er det yngste medlem af H-familien. Det kan skelnes fra den originale DIN hjelm med sin klassiske skalform og er lettere end H3000. Denne prisvenlige hjelm egner sig godt til ungdomsbrandvæsner, ø-beredskab m.m. vægt = 900 gram – fås i andre farver på forespørgsel.

H3000 er den øverste model i serien og godkendt til EN443: 2008. H3000 tilbyder brandmænd en hjelm med uovertruffen komfort og lave vedligeholdelsesomkostninger. Det er perfekt til den daglige tekniske assistance.

 

 

Denne FXE brandhjelm i amerikansk stil og moderne stil er designet til at modstå hyppig eksponering for kemikalier og kulbrinter. Hjelmen indeholder anbefalinger fra veteranbrandmænd fra hele verden. Er godkendt til det Europæiske marked.

Bullard Wildfire hjelmene er specielt konstrueret til at imødekomme de særlige behov til vildmarks / skovbrande. Fremstillet af varmebestandig termoplast for overlegen indvirkning og gennemtrængningsbeskyttelse, Wildfire-hjelme opfylder og overgår præstationsspecifikationerne i EN 397