Apollo vinder omfattende udbud til Beredskab Fyn

Oprettet d.

Nu er det endelig officielt. Beredskab Fyn øger deres klimaberedskab og skal derfor have en hel del ekstra udstyr. Apollo har vundet udbuddet på pumper og generatorer.

 

Beredskab Fyn i Odense har besluttet at opruste sin flåde til klimaberedskab. Det er en omfattende ordre bestående af 6 såkaldte pumpepakninger med lænsepumper, slampumper og generatorer.

Det består pumpepakningerne af:

Pakningerne leveres desuden med tilhørende kørestel og jordspyd til generatorer samt sækkevogne til pumperne. Det er en stor ordre for Apollo, som er blevet valgt som leverandør.

”Jamen, jeg glæder mig da meget til at kunne levere ordren. Og til et konstruktivt samarbejde. Det er stort for Apollo, det her”, fortæller en begejstret Anders Frandsen, der er salgs- og produktchef hos Apollo og reference på ordren.

Beredskab Fyn kender Apollo fra tidligere ordrer og samarbejde og ved derfor, hvad Apollo står for, og at Apollo kan leve op til en ordre af denne størrelse.

Apollo leverer gode råd og vejledning

Udbuddet fra Beredskab Fyn har været omfattende, og Anders Frandsen fortæller da også, at han har brugt en del tid på at finde de bedste kvalitetsprodukter til ordren.

”Logistikken er vigtig for et beredskab, og det er vigtigt at kunne håndtere materiellet – så det har helt sikkert været i fokus”, forklarer Anders Frandsen og tilføjer yderligere, at han desuden foreslog beredskabet med hovedsæde i Odense at få zinkanoder på lænsepumperne, så de kan klare at komme i saltvand. Et råd, som Beredskab Fyn har taget til sig.

”På både lænsepumper og slampumper leverer vi over den forespurgte kapacitet. På den måde leverer vi ekstra meget kapacitet, så de er helt sikre på, at pumperne kan håndtere de store mængder vand klimaet byder i fremtiden”, forklarer Anders Frandsen.

Ikke nok med det

Beredskab Fyn har desuden bedt om en ”Superbrugeruddannelse”, som Apollo skal stå for. Uddannelsen består af et kursus i brug af produkterne, hvor Apollo bl.a. vil gennemgå hurtig opsætning, brug og efterfølgende service af produkterne. På den måde sikres folkene hos Beredskab Fyn, der skal kunne håndtere det nye materiel, selv at være eksperter i tilfælde af en nødsituation, hvor materiellet skal i brug.

”Det er vigtigt at vise, at vi også kan levere undervisning i brug af produkterne. Det er jo også en del af vores service – vi leverer ikke bare grej, vi leverer også viden om det”, afslutter Anders Frandsen.