Træningsbrændere 
HT-35 Brænder
Lille men kraftfuld! HT 35 er vores mindste træningsenhed på kun 16,3 kg, men den robuste konstruktion gør den yderst pålidelig.
HT 35 kommer med kabel-fjernbetjening, batteri, oplader og gasslange. Flammehøjden kan justeres løbende. Indkapslingen er lavet af poleret rustfrit stål.
 


 
HT-50 Brænder
HT 50 er en kompakt træningsenhed, og har en letvægt på 18,5 kg. Den stærke konstruktion i poleret rustfrit stål og det yderst robuste interiør kan også modstå hårdere brug. HT 50 leveres med kabel-fjernbetjening, batteri, oplader og gasslange.
 


 
HT-100 Brænder
HT 100 kan simulere storbrande. Brænderen er sammenklappelig og dermed sparer den plads. Ved to-trins brande er HT 100 simpel at åbne og antænde. Med to integrerede hjul og et udtrækkeligt håndtag er den let at transportere. Meget robust konstruktion med rustfri stålplade. Brænderen kræver ingen vandpåfyldning. HT 100 leveres med kabel fjernbetjening, batteri, oplader og gasslange. 
Adapter
Ønsker du forsat at benytte dine egne topafsnit til de nye træningsbrændere, kan du bruge en adapterring. Med denne kan du vedhæfte to topsektioner fra forskellige producenter i HT-serien.
Adapterringen leveres som standard i tre versioner: Haagen, General FireTech og Real Fire Systems.
Adapteren er let at koble til din HT-slukningstræner. Den er lavet i rustfrit stål. Har du topsektioner til din slukningstræner af andet mærke, så kontakt os gerne om mulighederne for en adapterring.