Tak for en fantastisk dag hos Beredskab Fyn!

Oprettet d.

Apollo siger tusind tak til alle de nysgerrige besøgende til Brand- og Redningsdag hos Beredskab Fyn i går. Selvom dagen var en kold fornøjelse, er der intet, der varmer, som når gamle og nye kunder kigger interesseret forbi på Apollos stand.

 

Apollo stillede som altid op med en række af vores primære produkter – Grindex pumper, brandslanger, slangeoprulleren, generatorer og belysning fra Airstar.

 

Og når vi så nu alligevel var på besøg hos Beredskab Fyn, var det da også nærliggende at fremvise de produkter, der indgik i en større ordre, som Apollo leverede til værterne sidste år lige inden jul – nemlig 1 ud af 6 pumpepakker, der hver indeholdt en Grindex Minor lænsepumpe, en SPT slampumpe og en 20 kVA SDMO-generator.

Læs også: Apollo vinde omfattende udbud til Beredskab Fyn

Under dette års Brand- og Redningsdag kunne Apollo desuden fremvise et helt nyt produkt – nemlig den smarte flowmeter, som anvendes af de lokale beredskabers serviceafdelinger, når de skal servicere brandhaner.

 

”Det har været en rigtig god dag, og der har både været en masse brandfolk forbi, der kender Apollo i forvejen, og ved hvilke produkter vi har, men jeg har da også fået hilst på et par nye ansigter”, fortæller en tilfreds og glad Anders Frandsen, der er salgschef for Apollo.

Flamberet af Jan Gintberg

Den årlige underholdning kom i denne omgang i form af en veloplagt Jan Gintberg, der ikke var bleg for at grille branchens folk som de ”bonderøve”, vi alle er.

Den gode Gintberg havde selvfølgelig forberedt sit stand-up show og ingen sad over – også Apollo røg igennem maskinen med vittigheden om, at vores slogan ”brænder for det bedste” da kun kunne tolkes som, at vi blev pyromaner, når det handler om kvalitet. En joke leveret spydigt af Gintberg til stor morskab i hele forsamlingen.

 

Tak for den, Gintberg 😊 Apollo siger tak til arrangørerne, til værterne – Beredskab Fyn og ikke mindst til alle besøgende på dagen!

 

 

 

 

Den nye flowmåler - find den snart her på hjemmesiden, eller kontakt Anders Frandsen på tlf. 38402110 for mere information.